Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/energiel/public_html/plugins/content/yos_amchart.php on line 15
Motorul cu apa
Experimente cu electroliza auto PDF Imprimare Email

Autori: Stefan Caratas, Dumitru Badila

Ma preocupa electroliza apei si aplicatiile ei de vreo 4-5 ani, evident cu intermitenta. Dupa mai multe incercari, dupa ce am reprodus scheme "sigure" foarte eficiente am ajuns la concluzii usor dezamagitoare. Schemele descrise nu erau deloc asa eficiente precum se spunea. Cel mai rau ca sa zic asa "mi-am luat-o" cu electrolizorul descris in Panacea Smack's Booster (il gasiti usor in orice editie de Panacea Book). In carte se dau o multime de detalii constructive si o productie foarte buna (1,7litri/minut (lpm) de HOH). Am fost foarte incintat si am pornit cu incredere la executie, in speranta ca voi obtine macar 1lpm in cel mai rau caz. Dupa  constructie productia era atit de mica, incit nici macar nu m-am obosit sa o masor. Am crezut ca am gresit eu cu ceva (desi sint obisnuit sa lucrez dupa scheme si sa respect litera si spiritul schemei). Dupa ce am mai intrat in contact si cu alti prieteni am aflat ca la masuratori si ei au obtinut rezultate total dezamagitoare.


Citeste 4 comentarii... >>
Citeşte mai mult... [Experimente cu electroliza auto]
 
Experimentele lui Flavian PDF Imprimare Email

IMG_0820Revenim dupa o perioada mai lunga inapoi la oxihidrogen. Va prezentam realizarile lui Flavian din Brasov, o persoana cu deschidere catre energia libera si care a avut curajul sa incerce si sa testeze mai multe tipuri de celule care produc oxihidrogen. El nu numai ca a incercat, chiar a avut cateva reusite deosebite. A reusit sa demonstreze astfel cel putin trei lucruri importante referitoare la oxihidrogen:
          1. Oxihidrogenul poate fi produs in conditii destul de usor de reprodus de oricine doreste aceasta
          2. Oxihidrogenul poate sustine de unul singur arderea intr-un motor cu combustie interna
          3. Oxihidrogenul arde si de unul singur


Citeste 4 comentarii... >>
Citeşte mai mult... [Experimentele lui Flavian]
 
Rokura - oxihidrogen la nivel national PDF Imprimare Email
RokuraVa prezentam una dintre putinele firme romanesti interesate de tehnologiile neconventionale de producere a energiei. Aceasta societate este de fapt un concern multinational cunoscut cu numele ROKURA inregistrat in Romania sub denumirea Rokura Aplicatii Industriale si RAI - Cercetari Aplicate. Spunem printre putinele, deoarece acesta este adevarul; in tara sunt doar cateva firme care se preocupa de aducerea si comercializarea tehnologiilor deja acceptate de producere de energie verde (panouri solare pentru incalzit apa si cu celule fotovoltaice pentru producerea de electricitate, turbine eoliene, etc). Mult mai putine sunt firmele care se ocupa si de cercetarea si aplicarea tehnologiilor neconventionale sau cel putin a acestora deja acceptate. Specificam faptul ca toate informatiile de aici sunt preluate din site-ul firmei ROKURA. Aici de altfel gasiti informatii mult mai detaliate despre cercetari cu toate ca nu mai sunt la zi de doi ani sau chiar mai mult.

Citeste 1 comentarii... >>
Citeşte mai mult... [Rokura - oxihidrogen la nivel national]
 
Generatoare auto de oxihidrogen in Romania PDF Imprimare Email

 

bluwave logoVa prezentam acum la modul general dispozitivele companiei BlueWaveTM LLC, o companie specializata in tehnologia aditivarii cu Hidrogen cu sediul in Cincinnati, Ohio, Statele Unite ale Americii si filiale si parteneri in mai multe tari precum si in Romania prin reprezentantul ei dl. Marius Moldoveanu. Motto-ul companiei este: Misiunea noastra este sa facem din Hidrogen un combustibil standard pentru toata gama de utilizatori: vehicule, utilaje, uz industrial sau domestic pe intregul mapamond!
Citeste 7 comentarii... >>
Citeşte mai mult... [Generatoare auto de oxihidrogen in Romania]
 
Oxihidrogenul PDF Imprimare Email

 

bgweld95x95O alternativa pentru energia gratuita este Oxihidrogenul sau cum mai este cunoscut Hydroxy, Aguygen, Gaz Imbunatatit cu Hidrogen ( Hydrogen Rich Gas - HRG),  HHO sau  gazul Brown, dupa numele lui Yull Brown(nascut in Bulgaria in anul 1922) cel care prin anii '70 a dezvoltat tehnologia producerii acestuia. Nu este singurul care a dezvoltat asemenea tehnologie insa este printre primii si poate cel mai cunoscut. In perioada imediat urmatoare impactul tehnologiei a fost destul de mare astfel incat Yull Brown a inceput o colaborare cu o firma din Canada pentru producerea de generatoare de oxihidrogen.
Citeste 4 comentarii... >>
Citeşte mai mult... [Oxihidrogenul]
 
Mai multe articole..
<< Început < Anterior 1 2 Urmator > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2
filme online seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei