Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/energiel/public_html/plugins/content/yos_amchart.php on line 15
Motoare cu magneti permanenti - prima parte PDF Imprimare Email

Articol realizat in colaborare cu Victor Angelo

"Motorul cu magneti  este un dispozitiv care transforma energia magnetica  sau energia produsa indirect de magneti in energie mecanica sau in miscare, fara a utiliza alt fel de energie, in general el produce o miscare de rotatie. Fizica conventionala afirma ca este "imposibil" ca magnetii sa furnizeze o sursa de energie primara. In prezent sunt sute de cercetatori in intreaga lume care studiaza posibilitatea de a realiza motoare cu magneti functionale. Multi dintre ei au afirmat ca si-au atins obiectivul".

Motoare cu magneti

Voi prezenta in continuare cateva modele de motoare cu magneti.

Cel mai cunoscut dintre acestea este motorul  Perendev.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.
magneti1

 

O sursa de informatii credibile sunt patentele care au fost publicate.

Un patent apropiat ca principiu de functionare cu motorul Perendev este patentul nr WO2006/045333A1 publicat in 4 Mai 2006, inventator fiind Brady Mike.

magneti2

magneti3

magneti4

magneti5

 

In descrierea patentului sau dl. Brady Mike afirma: "Acest patent se refera la un motor, sau mecanism de actionare, cu respingere magnetica." "Inventia furnizeaza un motor cu respingere magnetica care contine: un arbore care se roteste in jurul propriei axe longitudinale, un prim set de surse magnetice aranjate in jurul arborelui pe un rotor care se roteste solidar cu arborele, si un al doilea set de surse magnetice aranjate pe un stator in jurul rotorului, unde al doilea set de surse magnetice e in interactiune cu primul set, unde sursele magnetice din primul si din al doilea set sunt cel putin partial ecranate magnetic pentru a directiona campul magnetic in spatiul dintre cele 2 seturi de surse magnetice. Astfel interactiunea unora dintre sursele magnetice ale primului set cu sursele magnetice din cel de-al doilea set  determina rotatia arborelui. Interactiunea trebuie sa fie o forta de respingere in acelasi mod in care se resping polii magnetici de aceeasi polaritate indepartand sursele magnetice intre ele, datorita faptului ca doar primul set de surse magnetice se poate misca, el determina rotatia arborelui intr-o pozitie in care forta de respingere sa fie minima "

 

In stator(32) si in rotor(30) sunt realizate niste orificii cilindrice in care sunt plasate sursele magnetice. "Aceste orificii sunt aranjate intr-un plan perpendicular fata de axa de rotatie si sunt inclinate la un unghi ascutit fata de tangenta la circumferinta rotorului in intersectia dintre aceasta si axa  orificiului cilindric si respectiv la circumferinta interioara a statorului pentru lacasurile cilindrice din stator. Acest unghi trebuie sa fie cuprins intre 18 si 45 grade, preferabil intre 30 si 35 grade. Aceste lacasuri vor cuprinde o camasa (50) care este formata cel putin partial dintr-un material ecranant magnetic(inventatorul recomanda pt. aceasta grafitul diamagnetic). Aceasta camasa cuprinde magnetul din toate partile mai putin partea dinspre exterior(in cazul rototului) si partea dinspre interior(in cazul statorului). Camasa mai contine un strat dintr-un alt  material ecranant magnetic care o inveleste pe toate partile mai putin in partea deschisa(52)(inventatorul recomanda pt. aceasta otelul inoxidabil). Intr-o alta varianta preferata camasa este acoperita doar 50%. Sursele magnetice sunt magneti de Nd-Fe-B de o dimensiune adecvata. Sursele magnetice pot fi constituite din magneti cilindrici de 360000 Gauss, cu diametru de 37mm si lungimea de 75mm"

 

Un alt patent din aceasta categorie este patentul nr. US 2003/0234590 publicat in 25 Dec 2003, inventator Christopher Mark Gitzen.

magneti7

magneti8

magneti9

 

 

In prezentarea inventiei dl.Gitzen afirma: "Statorul(11) si rotorul(12) sunt separate de un strat de aer. Rotorul prezinta un set de ferestre pentru campul magnetic de o anumita polaritate data spre stator, iar statorul prezinta un numar diferit de ferestre pentru campul magnetic de aceeasi polaritate spre rotor. Rotorul poarta un anumit numar de magneti bara echidistanti cu aceeasi polaritate spre stator, de exemplu cu polul Nord. Statorul fixeaza un numar diferit de magneti bara echidistanti, fiecare magnet avand polul nord orientat spre rotor. Statorul si rotorul au un anumit numar de ecrane de flux magnetic care sunt facute dintr-un material cu o mare permeabilitate magnetica cum ar fi mumetal(Aliaj de nichel, crom, cupru si fier, cu permeabilitate magnetică mare, întrebuinţat la fabricarea miezurilor magnetice pentru transformatoare.Webdictionar ). Aceste ecrane de flux sunt plasate pe rotor si pe stator astfel incat rotorul prezinta un numar de ferestre echidistante de flux magnetic nord in stratul de aer iar statorul prezinta un numar diferit de ferestre echidistante de camp magnetic nord in stratul de aer. In orice pozitie a rotorului, cel putin o fereastra de flux a rotorului interfereaza cu o fereastra de flux a statorului, ceea ce face ca rotorul sa fie respins magnetic de catre stator. Aceasta produce miscarea rotorului, iar perechea de ferestre de flux deschisa se va inchide si se va deschide o alta pereche de ferestre de flux, ce are ca efect miscarea continua a rotorului. Pentru a opri miscarea rotorului trebuie ca unul sau ambele ecrane de flux de la rotor si de la stator, sau preferabil de la stator sa se modifice pentru a inchide una sau chiar toate perechile de ferestre de flux magnetic."

 

Un alt inventator in domeniu este dl.Haward Jonson. Numarul patentului sau esteUS4151431 publicat in 24 Apr 1979.magneti10

 

El afirma urmatoarele: "Aceasta inventie este directionata catre o metoda de a utiliza miscarea de spin a electronilor liberi in materialele fero-magnetice sau alte materiale ca sursa de camp magnetic pentru a produce putere fara curgere de electroni cum se produce in mod normal prin conductoare, iar pentru motoarele cu magneti permanenti care utilizand aceasta tehnologie devin o sursa de putere. In aplicarea practica a acestei inventii miscarea de spin a electronilor liberi din magnetii permanenti sunt folositi ca sa produca o sursa de putere motrice prin caracteristica de superconductibilitate a magnetului permanent iar fluxul magnetic creat de magnet este controlat si concentrat sa orienteze forta magnetica generata astfel incat sa produca un lucru mecanic continu, cum ar fi deplasarea rotorului fata de stator. Sincronozarea si orientarea fortelor magnetice ale componentelor statorului si ale rorotului produse de catre magnetii permanenti pentru a produce efect motor este completata de relatiile geometrice potrivite ale acestora.

magneti11

magneti13

magneti12

 

 

 

 

 

Comentarii

avatar geo
+1
 
 
motoarele cu magnet permanent au autonomie limitata sau infinita?
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Menthorul
-1
 
 
pai autonomia este data de durata de putere a unui magnet..cel de neodinium este de aprox 400 ani (+- 100 ani)
sursa ..google
Sâmbătă 30 Mai 2009, 13:28
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Victor
-1
 
 
Unul dintre inventatorii motoarelor cu magneti permanenti a afirmat ca timp pe 10 ani de cand lucreaza cu aceste motoare cu magneti nu a pierdut nici un "Gauss", adica magnetii lui nu au slabit in timp.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Mihai
0
 
 
si daca cuplezi la arborele acestui motor un generator tot pe magneti permanenti cu turatii mici atunci ce obtinem?
Un fel de perpetum? De ce speta?
Sâmbătă 02 Mai 2009, 17:31
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Mihai
+4
 
 
Victor, ce mai spun inventatorii motoarelor cu magneti permanenti?
Eu as avea o intrebare catre specialistii de pe acest forum: daca as cupla la arborele acestui motor un generator pe magneti permanenti de turatii mici spre ex. ar rezulta oare o sursa continua de energie electrica? si daca da cu ce parametri se va opera?
Mersi anticipat
Miercuri 13 Mai 2009, 00:29
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Adrian
+1
 
 
Salut! Sunt Adrian si lucrez la un proiect asemanator,,motor cu magneti permanenti'' , cred ca este realizabil un asemenea motor...ma documentez de cel putin un an si cred ca, cheia succesului sta in modul de dispunere al magnetilor; pare simplu pe hartie dar voi realiza cat adevar este in cea ce spun. Sunt pe punctul de a finaliza proiectul si daca va functiona va voi anunta.
Luni 08 Iunie 2009, 10:39
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Cristi
0
 
 
sal,
sunt Cristi din Ploiesti.Ai realizat pana la urma acest motor?
Luni 25 Iunie 2012, 12:42
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Edu
+4
 
 
cat de tare, acum vreo saptamana ma gandeam dc nu face nimeni un motor pe magneti...imi venisera niste idei foarte asemanatoare cu mike brandy, lol

ma bucur ca a inventat cineva chestia asta, pacat ca nu se exploateaza asa cum trebuie ...
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar viorel
-1
 
 
motor magnetic? poftiti!
www.drumulinvingato rilor.ro
sectiunea inventii romanesti cap. opera de inventica si solutiile practice
Duminică 05 Iulie 2009, 20:12
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Vali
-2
 
 
Ce pacat de fapt ca campul magnetic este un camp conservativ, adica, energia pe care o introduci sa misti un magnet in camp magnetic este aceeasi cu energia pe care o obtii prin respingere (sau atractie) lasand magnetul liber. (Asta se poate calcula printr-o integrala de volum mi se pare). Deci trageti concluziile de rigoare :)
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Gheorghe Ispas
+5
 
 
Gresit. Introduci energia o singura data la inchiderea semicercurilor statorului iar dupa aceea rotorul se afla intr-un dezechilibru permanent ceea ce produce miscarea de rotatie.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar urs
+7
 
 
Motoarele magnetice vor aparea in maxim trei ani si in Romania. Se va trece la fabricarea in serie a acestora. Dimensiunile acestora fiind de la cativa cmcubi la ordinul zecilor de mcubi, avand puteri de la cativa mW la sute de MW. Lucrez in acest domeniu de 15 ani, dar nimeni pana acum nu a explicat ce este un magnet permanent.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Vali_jos_scalvia
+1
 
 
daca are cineva schema de amplasare a magnetilor, ca parca ma plictisesc pe acasa (si inventez idei, cine sie poate eu o sa va anunt ca functioneaza )
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Linxx
0
 
 
Cum puteti crede asa ceva?? sfideaza cele mai elementare legi ale fizicii !!!
Joi 24 Septembrie 2009, 16:19
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar cryando
+1
 
 
in ultima vreme legile fizicii elementare se cam clatina vezi te rog ultimele studii si ai sa te convingi
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar yo-ro
0
 
 
zici?
atunci ....motoarele electrice dc functioneaza,care e dif,ca doar principiul e acelasi....nu?
Duminică 02 Iunie 2013, 12:56
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Marius Moldoveanu
+2
 
 
Legile fizicii, cele cunoscute, sunt ca...legea bugetului, de exemplu, ca sa zic asa, mai sufera modificari pe ici pe colo prin punctele esentiale (fara ca sa schimbe nimic din realitatea profunda )...
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar tny
0
 
 
da ..... nu e interesul unora sa se foloseasca aceste generatoare de energie.....hm.....deci normal ca partea asta nu a invatat-o nimeni la orele de fizica. Motoare cu magneti sunt cam de mult timp......si functioneaza .....
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Alex
+2
 
 
Salut.
"Vali -1
Ce pacat de fapt ca campul magnetic este un camp conservativ, adica, energia pe care o introduci sa misti un magnet in camp magnetic este aceeasi cu energia pe care o obtii prin respingere (sau atractie) lasand magnetul liber. (Asta se poate calcula printr-o integrala de volum mi se pare). Deci trageti concluziile de rigoare :)"
si

"Linxx 0
Cum puteti crede asa ceva?? sfideaza cele mai elementare legi ale fizicii !!!"


Documenteaza-te, si o sa aflii ca nu sunt magneti liberi, ci ecranati (partial). Nu sfideaza legile fizicii, ci le aplica. Nu luati in calcul o lege a fizicii, ci pe toate care sunt implicate in acel motor, si va functiona ;)"Vali_jos_scalvia 0
daca are cineva schema de amplasare a magnetilor, ca parca ma plictisesc pe acasa (si inventez idei, cine sie poate eu o sa va anunt ca functioneaza )"

Schemele se gasesc, problema majora e costul magnetilor, care ajunge ~30 E/bucata, si nu la noi in tara, la noi ajunge mai scump. Plus ca trebuiesc multi rau :D (neodymium magnets).
Luni 16 Noiembrie 2009, 07:47
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar urs
+1
 
 
Motoarele magnetice se pot realiza in mai multe moduri (nu exista lucruri unice)iar in cel mai scurt timp acestea vor aparea si in Romania (cel mai tarziu sfarsitul anului 2010). Sant patru moduri de magnetizare a structurilor magnetice, lucru pe care nimeni nu-l prezinta si nici in literatura de specialitate. Priviti structurile magnetice in alt mod punandu-va intrebarea care este diferenta intre un magnet permanent si un electromagnet care sustin aceiasi greutate.
Ne mai auzim.
Luni 25 Ianuarie 2010, 17:14
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar mitalimbasan
+7
 
 
Salutare ma numesc Mihai si sunt din Medias. Am observat o tendinta tot mai accentuata spre autonomia fata de surse normale de energie...(curent,gaz etc) . Sau lucrul in paralel cu ele. O rugaminte am la cei care cunosc problema MOTORULUI MAGNETIC. as dori sa construiesc eu acest sistem cu magneti, as dispune de o suma care sa imi permita sa finalizez acest proiect, dar sunt multe semne de intrebare,cum ar fi o schema mai detaliata decit am vazut pe net. Nu risc sa irosesc niste bani aiurea. A facut cineva un proiect asemanator,chiar si la scara redusa ? eu as vrea sa atasez la arbore un (dinam,generator,motor... si care sa imi scoata macar 1KW. Am cartea MAGNIWORK in format pdf cu constructia unui astfel de motor magnetic. Daca e cineva interesat...mess mitalimbasan . Multumiri
Marţi 26 Ianuarie 2010, 13:21
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar cata2308@yahoo.com
+2
 
 
va rog mult puteti sa-mi tri si mie cartea .fac unele exp, si nu mi-ar strica putina inspiratie practica .in reclama cartii se spune ca materialele sunt usor accesibile.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar brinza costica
0
 
 
Salut Mihai
Sunt Costica din Constanta , vreau si eu daca ai aceasta carte in format pdf . Adresa mea de mail : bcostica@yahoo.com
Multumiri
Vineri 09 Iulie 2010, 16:15
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar petqul
0
 
 
www.free-energy-inf o.co.uk
citeste bine aici,descarca cartea(e la liber) nu te apuca sa dai banii pe magniwork sau altele(se gasesc free). dar intai documenteaza bine pro si contra(nu spun ca e imposibil cum o fac unii care au fost la scoala sa creada tot ce li se preda ca acum cateva sute de ani cand scoala se facea numai la biserica si faceam focul cu savanti precum giordano bruno)
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar urs
+1
 
 
Care este diferenta dintre un camp magnetic din jurul unui pol magnetic de tip S si de tip N?, Care este forma campului magnetic la cativa microni in exteriorul suprafetei magnetice( in exteriorul volumului fizic al magnetului)?, Dar in interiorul corpului magnetic? Cate forme de magnetizare a structurilor magnetice sunt?, eu am identificat patru forme structurale de magnetizare din punctul propriu de vedere. Vin motoarele magnetice, si foarte curand. Va trebuiesc zeci de ani ca sa acceptati existenta acestor motoare, treceti peste prejudecati, legile fizicii sant universale, mai greu e sa le intelegem. Portile cunoasterii sau a descifrarii tainelor fizicii nu sunt la indemana tuturor.
Ne mai auzim.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Tesla
0
 
 
Nu fiti copii. E o mare farsa. Sfideaza legile fizicii, nu poti scoate mai mult decat bagi!!!
Joi 18 Februarie 2010, 17:30
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar asdfg
0
 
 
legile is invechite...
exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=oo3Rjf_mYCM
la 2min 42 sec
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar maneanelu2000
0
 
 
nimic nu se pierde ori creaza... totul se transforma
Miercuri 17 Martie 2010, 15:47
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Magno
-1
 
 
Tot in materie de motoare dar in al mod si anume magnetii contribuie la economisirea de combustibil:
http://www.magnofuel.ro/
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar marius
0
 
 
Ideia este fabuloasa dar cred ca si aceasta va zace intr-un birou pt. ca ar da peste cap o mare parte din industria constructoare de masini.
Marţi 20 Aprilie 2010, 21:20
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Mihai
-1
 
 
La 29 martie Mike Bredy este arestat si extradat in Germania la solicitarea Par chetului din .....
Joi 29 Aprilie 2010, 21:26
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Catalyn
0
 
 
Din cate stiu eu au mai murit anumiti inventatori din cauza inventiilor ce care leau constui sau mai bine spus acestor masini neconventionale.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar petru
0
 
 
ele exista ,si mai exista si multe alte inventii care produc energie din nimic ,dar cei care conduc planeta de la spate"petrolierii" nu vor permite nicicind o astfel de inventie ,un american in 1998 a inventat un aparat care facea electroliza cu foarte putin curent electric ,acel aparat montat pe masina o facea sa mearga doar cu apa ,insa el a fost omorit pe 27 1998 pt ca a creat multa zarva in presa si masina lui chiar isi facea plinul doar cu apa
Duminică 02 Mai 2010, 14:39
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar research papers
0
 
 
Cei care conduc planeta din spatele "petroliere" nu va permite o astfel de inventie - asta pentru ca va ucide lor de afaceri. Dar nu poate fi în vremea noastră, dar oamenii vor face căuta şi se bazează pe o astfel de tehnologie în viitorul apropiat.
Vineri 14 Mai 2010, 07:44
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar kostyy
0
 
 
dar ceva mai detaliat nu se poate obtine? stie cineva un site mai aprofundat cu mai multe date constructive?. sunt foarte interesat pentru a construi un asemenea motor.
Miercuri 02 Iunie 2010, 23:24
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar kostyy
0
 
 
dar
Miercuri 02 Iunie 2010, 23:25
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Gigi
0
 
 
Cei care nu va permite, asta pentru ca va ucide lor de afaceri...
Dar va las pe voi sa continuati.
Vineri 04 Iunie 2010, 00:19
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar urs
0
 
 
Pentru realizarea de prototipuri de motoare magnetice incercati sa le realizati la dimensiuni cat mai agreabile din punct de vedere constructiv, diametrul motorului magnetic sa nu depaseasca 20-30cm, incercati cu magneti cat mai mici de forma paralelipipedic a sau cub avand laturile sub 8mm, acesta structura magnetica in caz de nereusita sa o puteti utiliza si ulterior. Incercati pe cat posibil sa faceti structuri usor de realizat din magneti discreti. Magneti puteti cumpara de la "Superomagnete Germania" si sant foarte seriosi. Daca primele incercari nu va dau satisfactie sa nu renuntati la ideile voastre. Sa nu fiti blocati pe o singura idee. Scheme sau desene de motoare magnetice fiti siguri ca nu va va oferi nimeni. Cei care le produc sau le vor produce vor fi protejati prin brevete de inventie, iar dreptul de utilizare va fi foarte greu de obtinut. Ne vom auzi cat de curand. Curaj pentru toti.
Luni 09 August 2010, 19:12
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Marian
0
 
 
Daca se prezinta proiectul detaliat pentru un model de motor magnetic, si apar erori la realizarea lui, cel mai simplu va fi sa dati vina pe cel care prezinta proiectul. Daca, de asemenea, se prezinta un proiect functional, iarasi nu e bine, pentru ca tot timpul ar trebui sa faca ceva mai mult, mai mare...
Aceeasi reactie a fost si cu materialul despre asa ceva, de unde rezulta intrebarea fireasca (mai ales de la descoperirea farsei Perendev): este numai o teorie sau reprezinta mai mult de atat?
Cine raspunde la intrebare???
Joi 12 August 2010, 08:20
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Minola
+1
 
 
Este valida varianta ?
...sau contribuie cine poate cu cate ceva, sa utopi-zam rezult-ATELE cu informatiile de acest tip ?
Miercuri 18 August 2010, 10:25
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Mihai
-1
 
 
Daca ne uitam putin in materia de fizica vom observa ca este imposibil sa scoti mai mult decat bagi
Vreau sa incerc sa construiesc asa ceva pentru a demonstra ca nu functioneaza
Sunt dispus sa fac investitia in realizarea acestui motor
1. Am documentatia necesara construiri acestui motor
2. Detin momentan 100 de magneti cilindrici neonidium
3. Pot confectiona rotorul si statorul
Am nevoie de materiale cu care sa ecranez (grafitul diamagnetic) si nu stiu unde le pot gasi
Cine ma ajuta sa fac rost de acest material cu care sa ecranez acesti magneti?
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar manea
0
 
 
Mihai te rog un telefon la 0236416786 Nelu Manea
Joi 21 Octombrie 2010, 07:55
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar fuhrer
0
 
 
mai bine ati pune mana pe carte de fizica si v-ati vedea de viata in continuare.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Marian
+1
 
 
Buna Mihai

Problema de fond este daca intelegi ce bagi si la ce te astepti sa scoti. Din punctul de vedere a ceea ce ai afirmat mai sus deja ai reusit sa demonstrezi ca nu functioneaza.
Din punct de vedere practic insa, daca ai deja magnetii, pana gasesti cu ce sa ecranezi, poti sa realizezi un motor magnetic linear. Nici asta nu merge. Asa zice fizica. Din pacate exista in realitate, dar asta este altceva - pentru ca in realitate, in "materia de fizica" apare putin mai putin decat ceea ce gandit niste oameni ca Faraday, Maxwell, Tesla, Eisntein etc etc, iar de multi altii nu se pomeneste!
Desigur aceasta nu este vina noastra, a celor de acum. Dar daca nu incercam sa intelegem ceea ce se intampla in jurul nostru, daca acceptam numai putinul care ne este pus la dispozitie din diverse interese sau chiar din neglijenta, atunci da, este vina noastra.
Deci, parerea mea este ca poti sa incepi cu un motor magnetic linear. Dupa ce nu merge nici acesta, atunci poti sa incerci si unul radial.

Sa ai mult spor, felicitari pentru interes si initiativa.
Marian
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar FreeYourMind
-1
 
 
Luni 25 Octombrie 2010, 22:15
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar maneanelu
0
 
 
am facut si eu exp de pe metacafe . Videoclipul e fara finalul in care dispozitivul incetineste rotatia , tremura in jurul punctului de echilibru atractie-respin gere si se opreste ,fiind necesar un nou IMPULS de pornire.(apropierea magnetului mare )
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Costel
0
 
 
Am trimis un capitol tradus din Quantum Key a lui Aaron Murakami, care lamureste ce este cu acest castig supraunitar si diferenta dintre COP si randament. Ca sa se lamureasca si cei care au studiat doar cartea de fizica.
Daca nu se publica, atunci discutiile stupide vor continua.
Joi 28 Octombrie 2010, 10:11
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar piticbike
+1
 
 
salut la toata lumea ,eu am esperimentat motorul magnetic ,si m am lovit de aceasi problema ,,GRAFITUL,,l am construit la o scara mai mica dar e ok ,esperimentez multe din ce inseamna energie libera,si cred ca functioneaza ,indiferent de ce zice fizica ,care nu poate explica si asa multe fenomene ,am cumparat si eu pdf ul ala cu motorul si m am documentat bine ,e o inselatorie ,am muscato si eu ... dar nu renunt ... e greu pe aici pe net sa intelegi ce e adevarat si ce e fals iti ia o groaza de timp sa ajungi la o concluzie ,eu unu dispun de ceva fonduri si timp ,si chiar si spatiu , de asta vreau sa fac un club a celor interesati de energia libera ,in cluj ,daca e cineva interesat aceasta e adresa mea de mess piticbike va astept pt discutii si stabilirea intalnirilor marius
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Vlad Ion
+1
 
 
Salutari pt. "piticbike"! Adresa de skype nu ai? Doresc sa luam legatura. A mea este : madavlad1
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar costi
0
 
 
salut meseriasi ce sa fie oare pacaleala sau adevar?
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar costi
0
 
 
si totusi planeta e pusa an miscare de un camp magnetic nu de vreo furtuna sau ceva de acest gen
Joi 13 Ianuarie 2011, 17:19
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar LAVRIC GELU
0
 
 
am nevoie de GRAFIT DIAMAGNETIC , de unde pot procura , stie cineva? id mess gebo46
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar lucian
0
 
 
se pot face din magneti rotunzi?
Miercuri 16 Martie 2011, 20:06
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar pink floyd
0
 
 
Miercuri 16 Martie 2011, 17:36
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar relu22
0
 
 
salut. am si eu nevoie de niste magneti mai lungii de 300mm x 100mm x20 mm.
de unde pot sa fac rost .Rog raspuns Mail .: relu22_pisi@yahoo.com
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar asd
0
 
 
Joi 26 Aprilie 2012, 20:47
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Tezeyss
0
 
 
oau ma surprins ca, data cand , a fost publicata ....... problema se pune ca, avem aceiasi ideie de fapt am avut
deoarece u ai descoperit inaintea mea... oricum daca, nu stiti cum sa folositi acea sursa de energie tot degeaba, masinile nu ar mai avea nevoie de combustibil centralele electrice si tot ce este electronic da.... avioanele iti dau o ideie exact ce ai realizat u, poti sa distorsionezi curentul electric cu acel camp de forta si sa descoperi un nou motor cu care sa zbori in spatiu sau ..............
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Johnny
0
 
 
Sal. Carti gasiti pe torenti cate vreti. partea proasta ca e o abureala o tampenie totala.
Salut faptul ca insfarsit cineva din romania dezbate acest subiect.
Perpetum mobile? never. Mai bine vb de randament. cat bagi in raport cu ce scoti.
Ce e interesant si ce merita studiat e asta. Generatoare magnetice pe baza electrica .. nu .. magneti langa magneti si bau.
Momentan lucrez la ceva .. nu am reusit mare lucru dar insist. In teorie e posibil.
Multa bafta celor ce vor sa incerce.
Asta e ceva http://jnaudin.free.fr/html/qedynmnu.htm. dupa care poti porni proiectul.
Caut electronisti care vor sa colaboreze. soundexperttech@yahoo.com
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar mihai
+1
 
 
salut MIHAI sunt mihai din telorman si asi dori daca tu vrei sa-mi dai si mie aceste documente, email: stoiceamihai@hotmail.com sau lupul2012@yahoo.com te rog mult de tot ma intereseaza aceste date daca vrei intra pe id meu de yahoo si vb.
Vineri 25 Mai 2012, 14:41
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Alin
+2
 
 
Nu s-au mai adaugat comentarii de mult pe aici. Ce sa zic de subiecte de astea care nu prea intereseaza pe multi. Cred ca in primul rand ne mananca scepticismul din creier ca sa gandim. Sin in al doilea rand ne-am invatat sa copiem sa spunem mereu ca nu se poate un lucru sau altul. Asta este. Am un patent inregistrat in Spania si alte studii publicate in Romania cu privire la un perpetuum mobile de speta I. Sunt sigur ca motorul functioneaza pentru ca am realizat o macheta in Romania, ce functioneaza ce-i drept cu dificultate si asta pentru ca e nevoie de prelucrare asistata de computer bazata pe un program bine realizat. Motorul functioneaza pe baza fortelor conservative puse intr-o relatie de echilibru a doua forte ce constituie sprijin pentru o a treia forta ce ramane activa. Este un motor mecanic. L-am botezat eu - motorul conservativ - . Acu ma zbat sa gasesc interesati sa vada ideea si sa procedam la aplicrea ai in industrie. Ca si in Romania aceleasi mentalitati si aici. Important e sa ai norocul sa gasesti omul potrivit. Poate am aici ca in tara nu am avut. Bafta la toti cei ce gandesc pozitiv.
Vineri 24 August 2012, 21:27
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar VASILE
0
 
 
buna reprezint o companie interesata sa investeasca in domeniu daca doresti sa ne contactezi trimite un e-mail qdcenergy@yahoo.com
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar lucian
0
 
 
si eu lucrez la un mic motoras magnetic
problema e costurile relativ mari pentru bugetul meu al magnetilor
cu ecranarea e ca si rezolvata problema mai dureaza putin pina voi achizitiona si restul de magneti apoi va voi posta cum merge treaba
ma puteti gasi la adresa de mess/mail
masini_cu_apa@yahoo.com
Luni 22 Octombrie 2012, 11:24
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Robert Lascu
+1
 
 
Salut Alin. Ai dreptate...nu se prea adauga mesaje pe aici. Unii stiu totul in fizica si afirma ca nu se poate ba aia, ba aia din cauza faptului ca violeaza "legile", altii iau tot, sau destul din ce exista pe net ca fiind panaceul universal; oricum cei care au cate ceva practic ar trebui sa poarte o conversatie mai detaliata. Eu unul stiu ca mereu o sa fie cate ceva de descoperit, iar datorita faptului ca o buturuga mica poate rasturna un car mare, ceea ce se va descoperi poate sa dea peste cap ce stim noi acum despre fizica, atat cat ne-au lasat altii cu intentii "bune" sa stim. Eu unul am 2 brevete referitoare la generarea de energie electrica, unul brevetat, altul trebuie sa iasa acum, cel din urma este un generator fara reactiune in sarcina. Cine o da inainte cu "legile " este rugat sa comenteze in fata prototipului de 180 de Kg pe care l-am facut.
Sa nu uitam totusi ca legile sunt bazate pe observatii iar daca observatorul nu detine toate informatiile concluzia va fi eronata. Nu spun ca "legile" sunt false ele sunt incomplete, mai sunt si parti nedescoperite inca, sau putin stiute de anumite "grupuri" care nu au interes ca restul sa stie. Deci Alin daca vrei, as dori sa vorbim despre ce ai facut, sau despre alta idee. Printre altele am si un prototip al unui dispozitiv ce extrage energia centrifuga, la care conservarea energiei...da cam cu rest..si mai am..si altele.. adresa mea e robert_lascu@hotmail.com
Luni 19 Noiembrie 2012, 23:05
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Robert
+1
 
 
Nu exista motor magnetic functional. Nu mai puneti botul la sarlatani ca Perendev. Totul era o facatura de a cere bani pentru cercetare, pentru avansuri, si s-a dat la fund. Atunci cand se va descoperi un motor free-energy, va fi prezentat si la Salonul de la GENEVA.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar constantin
0
 
 
sa trecem la lucruri mai complicate
http://www.youtube.com/watch?v=phaUHt3yl0A
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar basilio
0
 
 
exista generatoare cu magneti ce produc de 3kv-6kv,si sint in vinzare,pretul lor este de 12000€
Duminică 09 Iunie 2013, 21:22
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
 
filme online seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei